Thursday, 1 June 2017

Jualan Murah Set AVON



*** sticky post ***


Prakata


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Sebelum tu nak minta maaf dulu sebab harini aku update entri lain sikit dari selalu 😄😄😄


Kali ni nak update stok barangan kecantikan AVON yang masih belum habis dijual. Terus-terang nak bagitau yang barang ni bukan baru lagi. Dah lebih 5 tahun berada dalam simpanan aku.. apa??? 5 tahun??? 😂😂😂


Tapi....tapi.... tapi... kalau korang nak tahu, deodorant dan bedak Avon paling kerap aku guna dan paling cepat habis! Baru-baru ni deodorant habis so aku memang tak beli baru kat kedai lah.. amik yang ada kat rumah je.. Alhamdulillah bila dipakai masih rasa selesa, bau yang masih sama dan tak jadi alahan apa-apa langsung kat kulit walaupun dah 5 tahun usia barang tue...


Dulu masa jual Avon, aku lebih suka amik stok Bra dan Panty Avon. Bra jual RM20 jer. Permintaan tinggi. Aku sendiri tak sangka ramai peminat Bra Avon. Memang laku sangat jual bra Avon! Lepas dah habis stok bra tu aku dah tak amik lagi dah sebabnya promosi belian pukal dapat hadiah cek tu dah takda. So, sebab tu dah stop jual dah. Tapi kalau ada lagi offer macam tu nak jugak buat lagi! 😆😆😆

********************************************************************************


Penjualan & Pembelian




So, barang ni aku jual dia secara set. 
Nak bagi cepat habis. Nak pos pun senang. 😊 jom tengok syarat pembelian.


Syarat Pembelian:


1. 
Postage Fee
Hanya TAMBAH RM5 per set


2.
Boleh campur - campur 
Set mana yang berkenan!!!


3.
NOT REFUNDABLE !
 of Money and/or Goods




~ Update harga baru 15Jun 2017 2200PM ~


------------------------------------------------------------------------------------


SET A 

RM25 Sahaja!!!



~ Code 1A ~



~ Code 2A ~



~ Code 3A ~


------------------------------------------------------------------------------------


SET B

RM25 Sahaja!!!





~ Code 4B ~



~ Code 5B ~



~ Code 6B~



~ Code 7B ~



------------------------------------------------------------------------------------


SET C

RM20 Sahaja!!!



~ Code 8C ~



~ Code 9C ~



~ Code 10C ~



------------------------------------------------------------------------------------


SET D

RM25 Sahaja!!!



~ Code 11D ~



~ Code 12D ~ SOLD TO HAIYATI



~ Code 13D ~



~ Code 14D ~



------------------------------------------------------------------------------------

Kalau ada yang berminat nak beli, 
boleh contact saya k! Tq... 😘😍☺



UNAIZAH 
Sms/Whatsapp 019 - 550 1134